maanantai 12. marraskuuta 2012

Värjärin kotiinpaluu

Mökkireissu venyi suunnitellusta viikosta kahdeksi, ei haittaa kun kotiintuomisina oli 30 vyyhteä toinen toistaankin kauniimpia villalankoja. Keittiössä aamuhämärissä otetussa kuvassa kaikki värit eivät valitettavasti toistu niin kauniina mitä ne todella ovat. Nyt langat saavat vielä kuivua orsilla muutaman päivän ennen kuin alan vyyhtimään ne uudelleen myyntiä varten. Osa lankoista päätyy tietty myös tyttäreni keinutuolimattoon. Tarkoituksenani on tehdä tarkempi postaus värjäyksistä vielä myöhemmin kun on hiukan enempi aikaa. Nyt tulevat päivät ovat mukavan kiireisiä, sillä tavoitteenani on pitää Värjärin Puodin avajaiset to 15.11.2012.

6 kommenttia:

 1. Upea väriskaala! Ylärivi on kuin minua varten, vaikka voisi pari tummanpunaista raitaa olla joukossa.
  Hieno tulos ahkeroinnistasi! Onnea putiikin avajaisiin :-)
  Varmaan kerrotkin niistä vielä lisää...

  VastaaPoista
 2. kiitos onnen toivotuksista, kyllä postailen enempikin, onhan Putiikki minulle Iso juttu, pitkäaikainen haaveeni on vihdoinkin toteutumassa

  VastaaPoista
 3. Kauniita värejä ja eritoten alarivin koko skaala on minun makuuni. Kyllä noista langoista saa, vaikka miten upeita neuletöitä. Onko sinulla tarkoitus kutoa keinutuolinmatto kandaspuissa vaiko käsin?
  Onnen potku puodin avajaisiin, hengessä mukana odottamassa innolla sitten kuulumisia niistä. Onko muuten puodin avajaiset omissa tiloissasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alarivistä löytyy raparperinjuurilla ja koivun karvejäkälällä varjättyjä vyyhtejä, ovat minunkin mieleeni. keinutuolimaton virkkaan isoäidinneliöistä perinteiseen tapaan, kangaspuut on varattu vielä ensi talveksi ryijyntekoa varten. Kiitos Pollen potkuista, omalle pihamaalle entiseen valjashuoneeseen Puoti tulee. äsken olin juuri ripustelemassa kransseja ja rautalangasta vääntelemiäni suojelusenkeleitä ikkunaan ja muistelin tallin avajais-iltaa erään joulun alla, koko kylänväki tuli tutustumaan Heimon kotitalliin, oljet oli lattialla, joulukuusi ja kaikki, Heimo sai rapsutuksia jok'ikiseltä kävijältä ja tietty myös pikkuisen porkkanapalan. nyt Heimo nukkuu tuossa kukkapenkinpäässä ja laukkailee vihreämmillä laitumilla...

   Poista
 4. Upeita värejä! Odottelen kiinnostuksella tarkempaa kertomusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos margsan, jonkin aikaa saat nyt valitettavasti odotella, kun touhuan Puodin avajaisia

   Poista