Tuunatut kassit, laukut ja pussukat

  Olkalaukku pieneksi jääneestä villapuserostaHuovutin pesukoneessa pieneksi jääneen villapuseron. Laukun etupuoli on tehty puseron takakappaleesta ja takapuoli sekä pohja virkattu kiintein silmukoin  Kauhavan Kangas-Aitan villamattolangasta. Kuviot on ensiksi neulahuovutettu ja sen jälkeen vielä märkähuovutettu käsin. Olkahihnaksi on kiinnitetty vanha LINDEXin  vyö. 


Aina kun näen käytöstä poistetun kauniin t-paidan, esiliinan, kaitaliinan jne minulle tulee halu tuunata siitä jotain hyödyllistä. Tässä muutamia esimerkkejä kesän aikana tuunaamistani repuista ja miniläppärilaukuista.

Vasemmassa yläreunassa olevan raidallisen läppärilaukun tein kirpparilta löytämästäni kudotusta kaitaliinasta. Kahvat niin ikään irrotin vanhasta laukusta. Vastaavasti tein oikeassa alareunassa olevan läppärilaukun. Kantohihnan tein vanhasta nahkavyöstä ja tupsut on peräisin ikkunaverhoista.

Vihreäraidallisen kauppakassin tein Ikean esiliinasta sillä periaatteella, etten pura yhtään saumaa tai leikkaa esiliinaa mistään kohdin. Aikani käänneltyäni ja taiteltuani esiliina löysi kauppakassin muodon. Virkkasin froteekuteesta pienen piristyksen kassiin.

Oikeassa yläkulmassa olevan rennon kesäkassin tuunasin vanhasta puuvillapuserostani. Vanha vyö palvelee kantohihnana mainiosti. 

Musta reppu vaalean punaisella reunuksella on tehty muistaakseni Lindexiltä vuosia sitten ostamastani ja nyt jo pieneksi jääneestä virkatusta topista. 

Punk-reppu on toteutettu vanhasta t-paidasta ja kesken jääneestä virkatusta sängynpeitteestä. Kantohihnoina palvelee isäni vanhat henkselit ja kiinnitys nyöreinä anoppini vanhan takin nyörit ja pompan napit somisteina.

ps musta reppu on löytänyt jo kodin itselleen, kaikki muut odottavat vielä käyttäjäänsä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti