torstai 22. marraskuuta 2012

Elämän Puu


Ensimmäinen Värjärin Puodin pikkulauantai-ilta vietetty. Kurssilaisia ei ollut viel tällä kertaa ilmoittautunut. Vääntelin illan aikana kaksi Elämän Puuta. Monessa kulttuurissa Elämän Puu edustaa kuolemattomuutta. Tekemissäni Puissa kuvaan elämän kiertokulkua, uudelleen syntymistä, siis tavallaan kuolemattomuutta. 


Tämä pieni Bonzai puu seisoo tukevasti kalliolla, läpi harmaan kiven se ulottaa juurensa. 

ps. lisää löydät Rautalangasta väänneltyä sivulla.

16 kommenttia:

 1. Vaahinko, ettà tààltà on liian pitkà matka. Muuten olisin kolkutellut oveasi pikkulauantaina. Antoisaa jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sekin tuntuu hyvältä, kun olet hengessä mukana Lissu:))

   Poista
 2. Nämä on kauniita, sekä työ, että ajatus. Tykkään kummastakin. Kävin katselemassa myös Rautalangasta väännettyä sivuilta lisää töitäsi. Tuottelias ja ahkera olet ollut. Mistä nyhdät innostuksen ja inspiksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tykkäämisestä! kun tarpeeksi kauan haaveilee tekevänsä jotain tälläista, niin onhan niitä ideoita ehtinyt kertymään pääkoppaan;)

   Poista
 3. Yläkuvasta tuli mieleen rummunkalvo. Siinä on jotain maagista. Kuten sanoit, kuolematonta. Molemmat ovat hienoja töitä.
  Alatyöstä tule mieleen syksy, lehdet tippuu, mutta hedelmät vielä jää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Aina, ajatuksemme osuivat aika hyvin yhteen!

   Poista
 4. Vaikuttavia, ylin on niin kiehtova, että..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arvasin, että pitäisit näistä Kuvittelija:))

   Poista
 5. Rautalangan vääntäminen kiinnostaisi ja varsinkin tuo ylempi puu on hieno! Keskiviikko on vaan tosi huono päivä, kun ei oikein ole lapsenvahtia saatavilla. Pitääpä selvitellä, jos vaikka 5. päivä pääsisinkin (olettaen, että tilaa on). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kehustasi:)) voisihan sitä ajatella niinkin, että tulisit silloin kun sinulle sopii. voisit vaikka soitella minulle niin sovitellaan

   Poista
  2. Katsotaan. Kyselen mieheltä aikatauluja, että koska olisi kotona ja palaan asiaan. :)

   Poista
 6. Oi, miten upeita puita olet tehnyt. Ensimmäinen on kuin koru. Hienosti oksat tarttuvat kehykseen kiinni. Kaunis. Toinen miellyttää minua kai oman asuinpaikkani takia. Meillä mäntyjen juuret kietoutuvat kallioiden ja kivien ympäri. Tämä olisi hieno ikkunalaudalla valoa vasten.
  Etsin rautaista enkeliäsi, onko se jo jossain esillä, vai onko minulta päässyt jotain ohi, vaikka usein täällä piipahdan.
  Huomenna on mummulipäivä, mutta iltapäivällä tulen taas katsomaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysinkin enkeleitä rautalangasta...-osuudesta. Todella kauniita ja herkkiä. Juuri kuten sanot, vaikka ovat rautaa, ovat herkkiä. Hieno vastakohtaisuus. Helmet ja rannekorukin sopivat hienosti puvuiksi ja kultainen koru sydämeksi. Kauniita ♥

   Poista
 7. kaunis kiitos mieltä lämmittävistä kommenteistasi mentorini! Elämän puut ovat todella kauniita valoa vasten, vuorokauden ajasta riippuen ne näyttävät erilaisilta. elämä näyttäytyy niin monimuotoisena meille

  VastaaPoista
 8. Wunderschön und filigran, traumhaft...
  Herzliche Grüsse, Sichtwiese

  VastaaPoista
 9. Es war fur mich ein unbekanter Begriff-Filigran. Jetzt weisse ich es.Danke schön.

  VastaaPoista