tiistai 18. joulukuuta 2012

Värikollaasi 105viikon väri oli 
En malttanut olla kaivelematta kesän & syksyn aikana ottamiani kuvia - lumitöiden lomassa miettiessäni mahdollisia kuvauskohteita ihana vehreys nousi uudelleen ja uudelleen mieleeni viikon väristä:))

14 kommenttia:

 1. Nyt on sellainen väri, että jokaisen kohdaslla tulee kesää ikävä. Niin täälläkin. Luonnonvihreitä sävyjä, hienoja yksityiskohtia. Hieno kollaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jouluisen vihreäkin väri toki on, monen ajatukset, kuten totesit, väistämättä se vaan johdattaa kesään.
   kiitos kehuista:))

   Poista
 2. Hieno tuulahdus vihreää tänne lumen keskelle. Kauniisti koottu ja hienoja yksityiskohtia, kuten aita, pupuasetelma ja tietenkin ahkera apulaisesi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna
   olen muuten itse tehnyt tuon pätkän riukuaitaa, kun kylänä vanhat aitamestarit opettivat yks kesä mulle riukuaidan tekoa.

   Poista
 3. Tällaista vihreyttä ja vehreyttä kaipaa näköjään pupukin minun lisäkseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikki me taidetaan kaivat, onneksi enää muutama yö ja sitten saamme kantaa kuusen sisälle:))

   Poista
 4. Kaunis kesäinen kollaasi, pupu ja havukranssi muistuttaa joulun olevan jo ovella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Sirpa vierailustasi. Havukranssi löytänyt tiensä jo tyttäreni kummitädin ovelle ja pupuperhe saanut onton puupökkelön joulukodikseen:))

   Poista
 5. Heiii, täällähän hieno kollaasi. Apulaisesi yrittää varmaan kaivautua tuohon viereiseen kuvaan pupua säikyttelemään :)

  Kiitos vierailusta blogissani kommentoimassa. Samaa harrastusta löytyy täältäkin päin, mies innostunut vanhoista linja-autoista :) - ja siksihän nuo on maalattukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onpa sinulla hauska harrastus maiju, mielenkiintoista.
   Helmi hauvelini toimii kuvausasistenttina ja taitaapi sillä välillä olla halu lähteä pupunkin perään, onneksi kielto riittää siitä ilosta pidättäytymiseen:))

   Poista
 6. Tuli tuosta kesäisen vihreästä kollaasista mieleen vanha joululaulu...no onkos tullut kesä nyt talven keskelle.
  Mukavaa välillä on vihreää katsella, kun omiin silmiini osuu tällä erää pelkkää valkoista tai ruskeanmustia puiden runkoja ja taivaan vaaleanpunasinervä pakkasväri. Oli muuten aamulla -28.1 pakkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jopas oli Pakkasherra paukkunut, meille riitti -10!
   kohta saat kantaa kauniin pikku kuusesi pirttiin vehreyttä ja jouluisia tuoksuja tuomaan. paistoin tänäin ekat piparit. ah, miten ihana tuoksu niistä tulikaan. innostuin, kun mieleeni palautui Saara-tädin piparitaikinan teko Viinansillan tuvassa aina joulun kynnyksellä. oli siinä äidillä ja isällä vahtimista, että oli jotain paistettavaakin, kun jo raakataikina meinasi hävitä parempiin suihin:))

   Poista
 7. Kaunista vanhanajan riukuaitaa.
  Vihreys kauniina houkuttaa.
  Astuisin mielelläni kollaasiin sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vihreä niin rauhoittaa
   nauttisit varmaan kävelystäsi pientä hiekkatietä pitkin mikä kulkee riukuaidan vieritse:))
   tie on talvellakin kaunis kulkea. muistan kuin eilisen päivän, miten tulimme äitini kanssa kylän ompeluseurasta, pakkaslumi narskui askelista, tähtitaivas loisti yllämme kirkkaana, näimme useampia tähdenlentoja, sain toivoa monta kertaa kotimatkan aikana:))

   Poista