lauantai 22. joulukuuta 2012

Revontulet leiskuvat

Tyttäreni hyppeli riemusta avattuaan Karsikonperältä tulleen postipaketin. Kummitäti oli yllättänyt täysin kutomalla kauniin revontulivillapuseron hänelle. Pusero on todella kaunis, mieli täyttyy lämmöllä, kun huomaa nuorenkin arvostavan taidokasta käsityötä.
Muut paketit täytyy ilmeisesti piilottaa, jotta olisi jotain avattavaa vielä aattoiltanakin;)) Tänäin on ollut ihanan aurinkoinen päivä, juuri sopiva ilma jäälyhtyjen jäädyttämiseen ja muuhun mukavaan puuhasteluun ulkosalla.

10 kommenttia:

 1. Minun mieltäni lämmittää, että neule oli mieluinen. Ja paras kiitos tietysti, että se tulee pidetyksi.
  Sievän neitosen päällä pusero on tekijänkin mielestä edukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö vain olekkin kaunis:)) kinkku uunissa viel reilun tunnin, pipareita koristelin, tuntuu mukavalta puuhastella kaikessa rauhassa.

   Poista
 2. Kaunis revontulivillapaita, kyllä minäkin hyppisin riemusta, jos tuollaisen saisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sinäkin osaat arvostaa käsityötä Perhotar:)) aimarii on todella taitava käsistään, muistan kuinka hän kutoi minulle punaisesta langasta housupuvun kuusijuhlaan ollessani kymmenvuotias, aimari itse oli silloin parikymppinen.

   Poista
 3. Voi kuinka kaunis tuo villainen on. Minulla oli aikoinaan samantyylinen, mutta valkoiset osat olivat mustat. Kudotin sen jollakin, Se oli mieluinen.
  Aito käsityö on arvokkaimpia omistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. puserosi oli varmaan myös kaunis, en ole sellaista nähnyt kenelläkään. Keitän mummolle tuliaisiksi vietävää riisipuuroa, väskynäsopan tein jo illasta. nyt vain herättelemään muut matkaanlähtijät:)) mukavia aatonaaton puuhasteluja myös Sinulle Aina.

   Poista
 4. wunderschön der Pullover mit so eine tolle Wolle!
  Herrlich das Bild mit Schnee!
  Frohes Weihnchtsfest!

  VastaaPoista
 5. Hieno paita!
  Näin samanlaisen joululaulukirkossa pari viikkoa sitten. Asuun kuului myös pitkä hame ja korvaläppäpipo. Kun kehaisin tuntemattoman tädin asua, hän kertoi neuloneensa sen 50-luvulla...
  Tunnelmallista Joulua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvästä langasta kudotut villavaatteet ovat iättömiä ja kestävät todella kauan:)) Revontulipuserot ovat onneksi taas suosittuja, hyvä niin, koska se on todellakin kaunis malli.
   Kiitos Susu toivotuksista, aattoaamun riisipuuroa tässä keittelen:))
   Riemukasta ja tunnelmallista Joulua Sinulle ja koko poppoollesi!

   Poista