keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Omin käsin

Sain aamulla villamaton valmiiksi ja ajattelin kuvata sitä ruusupensaan edessä, mutta yöllinen tuuli olikin riipinyt sen lähes alastomaksi:(( Hetken mietittyäni uutta kuvauspaikkaa, mieleeni tuli edellispäivän kaupukireissulla näkemäni mahtavat vaahterat jyrkässä rinteessä ison mäen suojissa. Siinäpä olisi oiva kuvauspaikka, houkuttelin henkilökohtaisen kuvausassistenttini eli tyttäreni mukaan. Paikka oli juuri sellainen kuin muistinkin, etelärinteellä mäen suojissa vaahterat olivat vielä täydessä loistossaan odottamassa meitä.


Samalla reissulla kuvasimme myös kutomaani huivia ja virkkaamiani kaulureita. 


 Jos työt kiinnostavat Sinua enempi, niin käyppä kurkkaamassa aikaansaannoksiani sivuilta,
Virkkuukoukulla tehtyä ja Puikoilla väsättyä. 

8 kommenttia:

 1. Oletpa tehnyt upeita huiveja ja kaulureita! Miten ihmeessä ehdit noin paljon kaikkea???

  Minulla on vähän samanlainen hattu, vain musta väriltään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...taas yksi yhdistävä tekijä tämä hattu...olen päähineihmisiä, tuskin koskaan kuljen paljainpäin tai hiukset valtoimenaan auki, taitaapi johtua suurelta osin harrastuksistani ja ammatistani. Mukavaa, kun pidit käsitöistäni, olen niihin itsekkin tyytyväinen tälläkertaa. useimmiten joudun purkamaan ja tekemään uusiksi useampaankin kertaan, ennen kuin lopputulos miellyttää silmääni ja asuste on miellyttävä käyttää. Eli mistä aikaa riittää kaikkeen touhuamiseeni? olen "Arvo Ylppö"- tyyppi, nukun 4- 5 t/vrk. minulle jää siis runsaasti ememmän vuorokaudessa aikaa kaikenlaiseen puuhasteluun kuin puolet enemmän nukkuvalla. koska herään jo ennen kukonlaulua, en voi tehdä oikein muuta kuin käsitöitä, lukea tai kirjoittaa kirjeitä tai paremminkin tätänykyä tätä blogia, etten terrorisoisi muuta perehettä.

   Poista
 2. Siis ei kait ole totta, että yksi ihminen kerkiää kaikkea tuota ??
  Aivan ihania tuotoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Aina kehuistasi:)) tuosta ylhäältä voit lukea vastausta ihmettelyysi. touhutyttö olen, kuten jo joskus aiemmin kommentoitkin. tänä aamunakin virkkasin tosi nastan käsityökorin, yritän laittaa siitä postausta lähipäivinä. nyt touhuan kovin Värjärin puodin avajaisia varten, jotka pidän näillä näkymin 15.11!

   Poista
 3. Siis aivan upeita nämä työsi! Inspiroiduin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hienoa margsan, jään mielenkiinnolla odottamaan mitä käsissäsi syntyy;))

   Poista
 4. Kauniita tötä, niin väreiltään kuin malleiltaankin. Jokohan kaivaisin oman käsityöpussukkani esille?

  VastaaPoista
 5. kaunis kiitos kehuista aimarii, marraskuu on sopivaa rospuuttoaikaa kaivaa puuhapussit esiin komeron kätköistä:))

  VastaaPoista