sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Helmin uusi kaveri

Helmi menetti reilu vuosi sitten parhaan koirakaverinsa Titon, upean rottweileruroksen. Monet mahtavat retket ehdimme kaikkien yhteisten vuosien aikana tekemään. Kauaa ei koiraihmiset halua olla vailla parasta kaveria, niinpä ystäväni hankki syksyllä labratorinnoutajan pennun, Tänään Amigo oli toista kertaa vierailemassa Helmin luona. Kävimme Satumetsässä lenkillä ja meno oli vallan riehakasta:))
Kuten näkyy täällä edelleen odotellaan lunta. Opiskelijatyttö tuli iltapäivällä Kuopiosta joulua viettämään ja kertoi saaneensa nauttia jo hieman kauniista lumisesta maisemasta. Tuntui tosi hullunkuriselta katsella heidän autonsa takapellillä olevaa lumikerrosta!

18 kommenttia:

 1. Ihanan riehakasta menoa vihreyden keskellä. Lunta ei tosiaan ole täällä kesäkodin maisemissa vielä satanut, toivottavasti huomenna jokunen lumipilvi osuu kohdalle.
  Joulua ja lunta odotellaan.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joulu tuli ja meni ja onneksi saimme kaipaamamme lumipeitteenkin:))

   Poista
 2. Hyvää Joulua sinne ahkerille käsille ja herttaisille koiruuksille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. talo alkaa pikku hiljaa hiljenemään...ehtii hiukan blogiinkin kurkkimaan!

   Poista
 3. Hyvää Joulua Sinulle ja perheellesi. Lunta saimme tänne Perämeren pohjukkaan lauantaina, joten valkoinen joulu näyttäisi tulevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samoin tänne eli nautittu on, pääsimpä yhtenä päivänä jopa pulkkamäkeenkin lasten kanssa;)

   Poista
 4. Kiva, kun Helmi on saanut uuden kaverin, mukavampi yhdessä peuhata.

  Oikein ihanaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Sirpa. jouluvieraana oli myös Dooris kisu, joka lähti tänään kotiin ja meijän Jöntte on nyt koko ehtoon naukunut ympäriinsä ja etsinyt Doorista!

   Poista
 5. Hyvin näyttää synkkaavan uusilla kaveruksilla! Ruudun tälle puolellekin huokuu riemu uudesta riehukaverista, joka niin tomerana yrittää pysyä Helmin perässä. Tai no, perässäpä taitaa vielä pysyä hyvinkin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. perässäpä perässä, osat kuitenkin melko varmasti vaihtuvat ensi kesään mennessä;) toivon todella et Amigosta tulisi yhtä hyvä kamu Helmille kuin mitä Tito oli.

   Poista
 6. Kaverit on tärkeitä. Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 7. Ihanat kaverukset! Hyvää loppuvuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanos muuta, mukavaa on kaverusten touhuja seurailla. hyvää Uutta Vuotta myös Sinulle!

   Poista
 8. Helmi saanee Amigosta helmiystävän... Metsä teillä ihan kuin meillä viime jouluna. Mutta tulihan se lumi sinnekin lopulta ...ja tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hauskasti ilmaistu tuo "helmiystävän"! saimme todella nauttia valkoisesta joulusta, taas eilen lumi olikin jo lähes sulanut pois

   Poista