perjantai 25. tammikuuta 2013

Isoäidinneliöt & digiaika

Auringonpaiste on hellinnyt viimepäivinä ulkoilijoita. Aamuin illoin tulee tehtyä potkukelkkalenkki Helmin kanssa. Mitään isompaa käsityötäkään ei malta aloittaa, jotain pientä pitää kuitenkin olla tekeillä. Illasuussa virkkailin isoäidinneliöitä sen verran, että sain tuunattua vanhaa virkattua olkalaukkua;  isoäidinneliöt siirtyi digiaikaan.
ps  laukusta hieman enempi tietoja  Virkaten tuunatut kassit ja laukut-sivulla.

10 kommenttia:

 1. Sinulla on monta onnea elämässäsi. Ulkoilla voi potkukelkalla, teille ei heti ajeta sorakuormaa, kun muutama hiutale lunta tulee. Luonnonpuhtaus on häikäisevää ja lämpimässä pirtissä voi toteuttaa tekemisen taitojaan.
  Minullakin on kaikki muu, mutta potkukelkka pysyy tallinorressa, sille ei ole käyttöä. Soraa on heti tiellä, kun uutta lunta sataa. Näin talvella ei mielestäni liukkauden takia tarvitsisi hiekoittaa.
  No tästähän tuli purnaus ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. purnaus, mut aivan oikeutettu sellainen! aiemmin täälläkin oli hiekoitus riesana, nyt ovat oppineet et normaalilla pakkaskelillä se on täysin turhaa. asia sit aivan toinen, kun heittää suojan puolelle. onneksi pakkaskausi jatkunut jo parisen viikkoa, kelkkakelejä siis on riittänyt mukavasti:)).

   Poista
 2. Voi, miten kaunista!!! Kuten Pia-Maria Lehtola sanoi eilen Femman aamutv:ssä: tammikuusta(-kin) voi ja pitää nauttia täysin siemauksin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan oikeassa oli Pia-Maria sanoessaan niin. minusta kaikki kuukaudet ovat aivan ihania, kukin omalla tavallaan:))
   ps telkkua ei meillä ole (tai itse asiassa nyt on, kun isäntä haki eilen pojan töllön hänen opiskelijavaihtonsa ajaksi säilytykseen kaiken muun tavaran kera)

   Poista
 3. Iloinen talvikuva. Taidokasta tuunausta jälleen.
  Aurinkoa viikonloppuusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Sirpa, lapsukaiset kokoontuvat taasen kotiin viikonlopuksia, aurinkoa siis riittää! kuvauksellista viikonvaihdetta sinullekin, pieni tauko varmaan sai jo sormesi syyhyämään ja uusia ideoita kuvauskohteiksi

   Poista
 4. Huikean aurinkoinen kelkkakeli. Tuosta saan lisäpuhtia, josko ostaa potkuri, kun kelkkakeli olisi melko pitkä.
  Näyttää digiaika jylläävän jo kaikessa.
  Hyvä yhdistelmä liikunta plus käsityöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannatan, potkuri ois sulle hauska menopeli. digiaika jyllää ja nyt myös skype. alle laittoi mulle skypen et voidaan soitella vaihdonajan. koklattiin oisko sul myös yhteys ei tärpännyt...

   Poista
 5. Ihana talvikuva ja suoraan sanoaen kadehdin tuota mahdollisuutta lähteä kelkan kanssa liikkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Rauni, mukava kuulla, jos kuvani tuotti iloa:)) kaikki ei aina ole itselle mahdollista syystä tai toisesta, onneksi meillä on tämä blogistania, saamme kokea elämyksiä toistemme kautta. itsekin kadehdin yhtä sun toista asiaa;)
   ps kiva kun poikkesit, tervetuloa toistekin

   Poista