maanantai 2. marraskuuta 2015

Värikollaasi Kanervanpunainen ja jäkälänharmaa



 

Viikon värikollaasin värit olivat kovin sumeat kanervanpunainen ja jäkälänharmaa. Ideana oli ehkä tehdä koko kollaasi "sumean logiikan" keinoin, mutta tyydyin toeteuttamaan sitä vain osin. Kanervat kuvasin vanhempieni haudalla. Ylhäällä kukkii komeamaksaruoho (Sedum telephiumRauniopuutarhan seinustalla. Keskimmäiset kuvat nappasin tänään kirpputorilla.

Täällä lisää sumeita kollaaseja.

24 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. huopikkat ovat betoniset, joten lämmössä eivät pärjää aidoille;)

      Poista
  2. Hyvin osuneet värit. Hieno kollaasi

    VastaaPoista
  3. Miten upeasti nuo värit sointuvatkin yhteen.

    VastaaPoista
  4. Jokainen tekee omalla tavallaan, siksi on ilo kierrellä.
    Kauniit värit ja hauskat bongaukset.

    VastaaPoista
  5. Kaunis rasia tuo keskellä, ja kukat tietenkin upeat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itseasiassa kyseessä on hame kuvattuna vyätärön tasolta, vois kyl ol vaik hatturasia tuosta kulmasta kuvattuna;)

      Poista
  6. Kaunis värikollaasi, värit ovat minun makuuni.

    VastaaPoista
  7. Ihana toi ylimmäinen kukka, kuin kimppu tulppaaneja noi pikkuiset kukat. Luulin sen olevan tulilatva kukkanen, kiva kun kerroit että se on komeamaksaruoho, nätti kukinta. Onko noi vasemmalla olevat jäkälänharmaat jotain ämpäreitä? Nättejä ovat, niinkuin noi huopatossutkin, ihana pitsireuna niissä! Kivat jutut olit löytänyt kollaasiisi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. komeamaksaruoho on kukkinut koko syksyn kun on ollut näin lämmintä, todella kiitollinen ja melko helppohoitoinen perenna. kyllä ovat, mut minikoossa ja nuo "huopatossut" on tehty betonista. kirppareilla on ruvettu myymään paljon erilaisia käsitöitä ja tuunauksia, uuden tavaran myynti lisääntyy koko ajan. suuntaus ei ole ihan mun juttuni, koska etsin erityisesti vanhoja käsintehtyjä tuotteita, onneksi niitäkin taas löytyi (loppuviikosta varmaan saan tehtyä jutun niistä tuonne kirppisblogiini).

      Poista
  8. Tykkään että laitoit vähän epäselvän kuvan kanervista, se on juuri sopivasti kopsattu tyyliltään haastekuvasta! Kukkokannut ovat sieviä.

    VastaaPoista
  9. Nice! Good combination of the colors!

    VastaaPoista
  10. Komiat huopikkaat, kauniit harmaat oot löytänyt, keskikuva mietityytti kauan, siinä niin ihana värisävy.Maksaruoho on tästä syksystä onnellinen, vettä sataa hämmeessä kaatamalla nyt juuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. betoni "huopikkaat" on tosi komiat ja kovat;) kuvasin kirpparilla kauniin mekon ja siinä olikin juuri haettu värisävy!
      sadetta saisi tulla tälläkin kulmalla armasta kotomaatamme, kovin kuivaa ollut koko syksyn.

      Poista
  11. Kaunis kollaasi. Nuo huopikkaat ovat ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Päivi Hakala. "huopikkaat" ovat todella aidon näköiset, betonista tehdyt koristeet, jotka kuvasin kirppiksellä käydessäni.

      Poista