maanantai 19. elokuuta 2013

Värikollaasi Jos metsään haluat mennä nyt, niin takulla yllätyt

 Viikon värit ovat "MUSTIKKA"
Mustikka-aika jo lopuillaan, sienestyskausi aluillaan, sienikori kupeella heiluen kulkuni kävi jatzin sävelten siivittämänä metsään. Sammalikossa voi odottaa melkoinen yllätys. Tämän rautaisen sisiliskon kuvasin Vanhalla myllyllä pidetyssä ravintolapäivässä, sienimetsässä näin pikkuruisia sammakoita ja isoooot tassun jäljet myllätyssä sammalikossa. Karhu taitaa tykätä karhunsammalesta, minä sienistä, onneksi emme sentään kohdanneet;) 

Täältä löydät lisää muiden mustikkaisia seikkailuita.

16 kommenttia:

 1. Kiva kollaasi, tasapainoinen. Ihana jos nousee tatteja, ehkä sateet eivät tulleet liian myöhään. Karhuja? Näätkö useinkin niiden jälkiä? Hyvä laulaa sienestäessä vaikka jatsia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. herkkutatteja on tosi paljon ja jo ekat supiksetkin löysin. täällä liikkuu todella karhu tai parikin. naapurin emäntä oli nähnyt suonlaidalla lakassa käydessään muutama viikko sitten tuoreet jäljet ja jätökset. nyt näkemäni jäljet ja jätös olivat myös tuoreita, sammal ei ollut ehtinyt viel nousemaan askellusten painosta, vaan jäljet olivat tosi selvästi nähtävissä. Helmin kanssa on turvallista liikkua, Helmihän haukkuu leikkiessään metsäojissa vesileikkejä sillä aikaa kun kerään sieniä tai marjastan.

   Poista
 2. Onpas hienosti ja monipuolisesti koottu kollaasi. Jazzin sävelien siivittämänä mustikat ja sienet tulee huomaamatta kerättyä. Kyllä karhukin sekaan sopii... vai sopiiko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sopii sopii, mut pientä hajurakoa sentään toivon sen pitävän;)

   Poista
 3. Kollaasisi houkuttaa lähtemään metsään...ei kuitenkaan tänään..täällä nimittäin sataa:)
  Kaunis kollaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. metsässä on mukavaa kulkea ja sieltä usein löytyy juuri haettuja värejäkin. täälläkin koko aamun puotti vettä, vasta iltapäivästä pääsin ulkohommiin. mukavan lämmintä viel, et ei sateellakaan viel vilu tulisi, muistat varmaan, miten penskana otettiin "sadesuihkuja"?

   Poista
 4. Hieno rytmi, tällä vauhdilla sammalet pöllyävät sinunkin askelissasi. Onneksi et kohdannut karhun kanssa. Hieno eläin, mutta tykkäisin pitää etäisyyttä.
  Jännä sisilisko, ensin luulin saveksi, mutta rautainen vasta vahva on. Näyttää hienolta kiven päällä, eikä luikahda heti karkuun kun katsoo.

  Minä luikahdan pariksi päiväksi, mutta olen silmä tarkkana, jospa löytyisi kollaasiaineksia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tulikin mieleeni, et Sinun toteemieläimesi on juuri karhu! en osaa karhuja pelätä metsissä kulkiessani, pidämme Helmin kanssa sen verran ääntä kulkiessamme. sisiliskon kaverina oli metallinen korento, sekin oli upea. lykkyä värien metsästykseen;)

   Poista
 5. Ompa mainio sisilisko:) kiva kolaasi.

  VastaaPoista
 6. Letkeän näköistä soitantaa, kehot elää musiikin mukana.
  Torvet töristen jos metsään astelee, johan karhu painuu käpälämäkeen.;)

  Kaunis kollaasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuohon aikaan esikoispoikamme harrasti soittamista ja siksi ehkä hänen huoneeseensa tuli laitettua tuo jazz-tapettikin.
   niinpä, ääntä kannattaa pitää näissä korpimetsissä liikkuessa!

   Poista
 7. No niin, siinä jää laulu soimaan loppuillaksi ja kiva sisilisko mieleen. Värit löytyivät hyvin, kun etsimään lähdit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei paha kait sentään;) monenlaista hyödyllistä metsästä löytyi kotiin tuomisiksi.

   Poista
 8. Ihana. Olet saanut väreistä koostettua monipuolisen kollaasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos TeeTee, nämä elokuun värit ovat olleet kaikki niin mieluisia, kollaasit ovat syntyneet niistä aivan kuin huomaamatta;)

   Poista