sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Värikollaasi Verhon takaa

 Viikon väreinä "MEKSIKO"
Nää mun kollaasit näyttävät olevan rakenteeltaan aina lähes samanlaisia! Tällä kertaa löysin viikon värejä pikkukamarin auringonkukkaverhoista, tuvan villakangasverhoista, aitassa olevasta Pyykkäri-taulusta sekä värikasvimaallani kukintaansa aloittavasta tiikerikaunosilmästä.

Täältä löydät lisää kollaaseja viikon väreissä.

28 kommenttia:

 1. Värikollaasivärit on todella lämpimiä!! Tuo pyykkäritaulu on melkeinpä yltiöromanttinen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heinäkuun värit ovat olleet todella mieluisia, niistä on löytynyt mukavasti kuvattavaa. pyykkäritaulu on ollut lapsuuskotini seinällä niin kauan kuin muistan. haluan uskoa, et se on maalattu äitini nuorimmasta siskosta pyykillä ja kuten sanoit, hieman yli romantisoiden;)

   Poista

 2. Kävin tirkistelemässä pyykkäriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä SusuPetal, nappasit ajatukseni kollaasia tehdessäni;)

   Poista
 3. Tuttu näky rannalla on pyykkäri puisine pesu soikkoineen.
  Kollaasistasi hohkaa ihana ennen vanhaan tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kunpa tuollaisen puusoikon viel jostain onnistuisi löytämään! nytkin mul lankojen pesua ja huovutuksia varten käytös teräksinen, hieman syvempi malli, mikä toki seisoo jaloilla, mut tuollainen puinen ois vasta jotakin. mukava kuulla kollaasin herättäneen mieluisia mielikuvia:))

   Poista
 4. Tosi kauniit päivänkakkaraverhot! Suloinen pyykkäritaulu ja kaunis kukintansa aloittava kukkanen. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. verhoista itsekkin pidän kovasti, alunperin ne tein esikoispoikamme lakkiaisiin juhlapöydän koristeeksi, se oli siihen aikaan hieman muodissa. jo silloin suunnittelin laittavani niistä verhot kamariin. tiikerikaunosilmäpenkit ovat upeita kukkiessaan, valitettavasti vaan kerään kukat lähes samantien kuivumaan värjäyksiä varten, joten kukkaloistoa ei kauaa ehdi ihailla.

   Poista
 5. Tuollaista se saattoi olla pyykinpesu ennen. Mutta talvella ei ollut herkkua huuhdella pyykkiä avannossa. Ehkä kesäistä pyykinpesua arvostetiinkin valtavasti tästä syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuossa tien toisella puolella, kaivopellon keskellä, äitinikin kävi pyykkiä pesemässä käsipelillä. tuollainen saavi ja jalallinen soikko oli myös meillä, pahus vain ovat aikojen saatossa hävinneet. pesulauta on edelleen tallessa! muistan kuinka talvella äitini pesi pyykkiä karjakeittiössä ja lakanat vietiin tuonne 100 m päässä olevaan heinälatoon kuivumaan. kait ne kuivuivat talvipakkasellakin! kevään koittaessa sit olikin useita pyykkipäiviä, jotta saatiin kaikki vaatteet pestyä talven jäljiltä. yksi rakkaimmista kuvistani äidistä on juuri se, missä hän esittelee narulla liehuvia valkoisia lakanoit valkoinen esiliina ruutumekon päällä ja huivi päässä:))

   Poista
 6. Hyvin kaikki yhteen soppii.
  Pyykkäritaulu on myös syvällä muistoissani.

  VastaaPoista
 7. Beautiful mosaic of exquisite colors, delightful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. collage made ​​me think of nice memories of my childhood, nice when you like it Leovi:))

   Poista
 8. Läheltä löysit kaukaiset värit. Pyykkäritaulu sopii hyvin värjärin seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta, aina ei tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan;) pyykkäritaulu kuuluu lapsuuteeni ja minulle arvokas vaik ei juuri muuten.

   Poista
 9. Tuo pyykkäri on hieno! Voiko olla noin hienoja pyykillä, ja kauniissa maisemassa?

  VastaaPoista
 10. Mahtvat värit tässäkin kollaasissa ja tuotatiikerin kaunosilmäähän kukkii miunkin pihalla, nimettömänä tähän asti.
  Upea tunnelma tuosa taulussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kosotäti, oletko ajatellut värjätä tiikerinkaunosilmän kukilla? itse kasvatan tänä kesänä ekaa kertaa sitä, kynnimme heppalaitumen ja otan osan siitä värikasvimaaksi.

   Poista
 11. Ei tämä ainakaan ole samanlainen. Tämä on hienosti suunniteltu ja toteutettu. Taulu on hyvä, miksi aitan seinällä? Tuvassa tämän kuuluisi olla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai eikö, itsestäni tuntuu siltä, et toistan itseäni näissä kollaasesiia! taulu on arvoisellansa paikalla nukkuma-aittamme seinällä, siinä joka päivä sitä saan ihailla kesäisin.

   Poista
 12. Sinulla on aina aitoa nostalgiaa kollaaseissasi. Keltainen suorastaan räiskyy energiaa, ei kumma että pyykkäri jaksaa pyykätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viikon värit olivat mieleiset ja jotenkin nuo kollaasit tuppaavat rakentumaan joidenkin vanhojen esineiden ympärille, no sitä kuvaa, mitä on ympärillä;)

   Poista
 13. Mitä sitä hyvää systeemiä muuttamaan. Hyvin toimii ja kaunista tulee. Yksi arvoitus jäi: kuka on maalannut pyykkäritaulun? Ehkä emäntä itse ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta, voihan sitä noinkin ajatella! itse asiassa en osaa sanoa, taulu oli kamarin seinällä lapsuudessani, siirsin aittaan joitakin vuosia sitten. täytyneepä kysäistä systeriltä, josko hän tietäisi.

   Poista
 14. Silmiäni hivelevä keltainen verho ja suloinen pesijätär!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haluan ajatella, et kaunis pesijätär on kummitätini, keltaiset verhot ovat löytöni kirpparilta, neljä verhoa yht 2 e!

   Poista