perjantai 13. maaliskuuta 2015

Helmin uimakoulussa

Kaunis aurinkoinen päivä houkutteli retkelle jokiahteille. Helmi opettaa pennulle kuinka jyrkältä penkalta lähdetään uimaan korvia kastamatta.
ja miten sieltä noustaan ylös.
 Amigo ui tänään elämänsä ensimmäistä kertaa ja hienosti sujui, kiitos hyvän uimaopettajan;)
 
Uimisen jälkeen pennulle kelpasi välipala,
termarikahvit maistui todella hyvältä kunnon voileipien kera. Helmi katselee tyytyväisenä joelle, 
kotimatkalla pentu sai tyytyä juoksentelemaan rannalla Helmin uidessa. Ihmeen hyvin Amigo tottelikin, vaikka selvästi senkin teki mieli viel pulahtaa jokeen uudemman kerran.
 Olisi kotipihallakin hommia, mut täl kertaa retki vei voiton ja huomenna olen Salon torilla, joten puutarhaan ehdin vasta sunnuntaina.
Odotettavasti torilla on keskustaväkeä liikkeellä, joten neliapiloita tarvitaan!
10 kommenttia:

 1. Ihana aurinko, se oikein loistaa kuvissasi. Koiralla on todella hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valokuvaukseen pikku pokkarillani oli vähän liiankin kirkasta, koirulit nauttivat todella retkestä "Alpeillamme";)

   Poista
 2. Oi teillä onkin uusi perheenjäsen, ihana Amigo<3 Ja ihanat joki maisemat! Eihän meiltä Saloon olisi kovin pitkä matka, olisi kiva joskus käydä morjestamassa sinua torilla:) Vaan voi olla että meikäläisellä kestää, näin Vironperän Irenenkin vasta nyt ihan äskettäin, vaikka asutaan lähes naapureina;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pikku Amigo on ystäväni, ja toivomme et siitä tulisi yhtä hyvä kaveri Helmille kuin mitä hänen edellinen Tito koiransa oli. Halikonjoki on paikkapaikon hyvinkin viehättävä, tuo savisuus ei vaan ole kovin mieleeni, tottunut kun olen lapsuudessani kirkasvetisiin järviin. tää blogistania on siitä jänskä paikka, et voit asua melko likikin jotain blogiystävääsi siitä tietämättä. olis todella hauskaa tavata joku kerta torilla, tori on melko vilkas kesäaikaan ja tarjontakin monipuolinen. nykäise ihmeessä hihasta, jos joskus satut poikkeamaan, Värjärin Puodin kyl löytää helposti piskuiselta torilta:))

   Poista
 3. Teillä on siellä jo niin keväisen näköistä, ei lunta juuri ollenkaan! Minä eilen kaivoin lapiolla tietä lumeen kasvihuoneen ovelle, että sain sen auki ja työvälineet sieltä omenapuun leikkaukseen!
  Ja termarikahvit, ne maistuu kyllä aivan mahtavan ihanalta luonnon helmassa :-D
  Koiruliinit nauttii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lunta ei täl kolkall ole juurikaan ollut tänä talvena, parin viikon ajan pääsimme siitä kunnolla nauttimaan.onneksi on viel yöpakkasia, joten ei ihan tarvitse panikoida omenapuiden leikkuun kanssa, viikolla aloitimme ja huomenna jatketaan taas. retkeilemme aina kun vähänkin on tilaisuus, ja Helmistä on hauskaa saada välillä koirakaverikin mukaan:))

   Poista
 4. Hyvä opettaja Helmi näyttää olevan. Nyt on ollutkin upeita ulkoilusäitä ja pian on aika ulkoiluttaa haravaakin :)

  Mukavaa toripäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi osaa mennä niin taiten veteen, ei hyppää. monet koirat hyppäävät ja silloin menee helposti vettä korviin, mikä voi aiheuttaa korvakipua.
   kevään eka toripäiväni sujui hienosti, mukavasti ihmisiä liikkeellä ja ei edes palellut!

   Poista
 5. Teillä on ollutkin kiva päivä koirien kanssa luonnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koko viikon oli niin ihanan keväistä, töitä oli mukava jaksottaa kävelyretkillä jokiahteille:))

   Poista