keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Auto täynnä tavaraa

Salo on vuosien varrella tullut tutuksi monille Lasten Laulukaupunkina. Taas on aika nauttia suurenmoisista esityksistä ympäri kaupunkia 6.- 9.6.2013. Tänä vuonna Laulukaupunkitapahtuman teemana on "Estradi on meidän!". Tarjolla on konsertteja, juhlia, tähtiesiintyjiä, muskareita, kursseja, kilpailuja, kiertueita, teatteria, tarinatuokioita, yllätyksiä, jopa tanssivia koiria, monenlaisia työpajoja ja paljon mahdollisuuksia aktiivisesti osallistua ja eiintyä. Voit tutustua tapahtumaan ja ohjelmaan tarkemmin täällä.
Suvisalon ja Lasten Laulukaupungin viralliset avajaiset pidetään to 6.6. klo 18.00 Salon torilla, mutta jo paljon ennen sitäkin on monenlaista ohjelmaa tarjolla. Mukana torilla tietysti myös Värjärin Puoti koko päivän.  Ilta vierähtikin mukavasti pakatessani tavarat autoon. 
 
Eilen seudulla oli kova ukonilma, satoi isoja rakeitakin, meille se ei kuitenkaan onneksi osunut. Koko päivän on ollut ukkoshaude ja nyt illasta ukosti oikein kunnolla, vettä tuli hetken kuin saavista kaataen. Pelon sekaisin tuntein menin tarkistamaan viime päivinä istuttamieni värikasvien tilanteen. Kohtuullisen hyvin pikkuset olivat koettelemuksesta onneksi selvinneet:)) Penkeissä kasvaa morsinkoa, värisafronia ja tiikerinkaunosilmää.
Hyvin perennapenkitkin näyttivät selvinneen kaatosateesta, tässä rakastamani siperiankurjenmiekka juuri aloittamassa kukintaansa.
Tule ihmeessä moikkaamaan torilla, jos olet maisemissa;))

20 kommenttia:

 1. Oi ihanaa noita villalankoja. Haluan sukeltaa tuonne koriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eilen olisit päässyt sukeltamaan myös torilla, vettä satoi kaatamalla ja joka paikka lainehti, hädin tuskin sain lankani varjeltua kastumiselta, itse olin kuin uitettu koira!

   Poista
 2. Kiitos kutsusta, jätän väliin tällä kertaa, vaikka mukavaa Salon torilla vieraillessani olikin, siis ainakin kerran olen sattunut siellä toritapahtumaan.
  Tämän puolen ovat sateet melkoisen hyvin kiertäneet, kyllä maa itkee jo vettä ja metsäpaloja syttynyt, vasta on palanut 30m pitkä ja 4 korkea puupino. Mahtoi olla komea kokko.
  Sinulle oikein antoisaa toripäivää lastisi kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mene tässäkään asiassa tasan, täällä jo kolmatta päivää kaatosateita, palokuntaa työllistää metsäpalojen sijaan tulvivat kadut!

   Poista
 3. Voi mikä määrä ja niin kauniita sävyjä noissa langoissa.
  Tekisi mieli ihan hipelöidä noita ja katsella lähempää :)

  Mukavaa loppuviikkoa.
  Meillä ei ole satanut, pitkään aikaan.

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköisiä morsingontaimia, noista tulee vielä paljon sinistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin itsekkin toivon, kunpa taimet nyt vain kestäisivät nämä kaameat raekuurot. mul meinas eilen tulla ongelmia torilla, onneksi olin varannut aurinkoisesta aamusta huolimatta kaksi suojapeitettä mukaan:)) onko teillä muuten oma katos, sellaisesta hiukan ite haaveilen.

   Poista
 5. Kauniita lankoja! Hyvä, ettei sade kovin pahasti turmellut taimiasi.
  Sade on kiertänyt meidätkin, kuivaa on, koivukin jo heittelee lehtiänsä maahan.

  Oikein mukavaa ja aurinkoista toripäivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Sirpa, harmiksi melkoinen ukkosmyräkkä pilasi avajaiset melko pahasti. tänäänkin kävin kääntymässä torinlaidalla, ripsutteli, joten palasin kotiin lankoineni.

   Poista
 6. Kuulostaapa kivalta tapahtumalta. Mulle ei nyt nuo postauksesi kuvat jostain syystä näy. On vain pienet kuvaruudut, joissa ei näy mitään. Jokin häikkä varmaan Bittilandiassa.Kivaa toripäivää sinulle!

  VastaaPoista
 7. No, nyt tulivat kuvat näkyviin. Kaunista! Minäkin tykkään siperiankurjenmiekoista. Ihanat langat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tapahtumaa hiukan latisti ukkonen, väkeä olisi ollut varmaan enempi liikkeellä muuten. yksi unkarilaisseurue parkkeerasi lankapöytäni luokse, oli hauskaa kuunnella heidän ihastuneita kommenttejaan ja taisin päästä aika moneen kuvaankin;)

   Poista
 8. Aivan hipelöitävän hienolta näyttää tuo lankavarastosi!! Toivottavasti kauppa käy!
  Autottomana Salokin tuntuu joskus olevan liian kaukana..... Kerran kesässä sentään tulee käytyä mm näyttelyissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos margsan, ihania ovat sinunkin lankasi. laita viestiä, jos olet tulossa tänne päin, niin treffattais:))

   Poista
 9. Täällä kurjenmiekka on vasta nupulla. Mutta sateesta ja rakeista ollaan saatu nauttia, eikä ihme kyllä pahemmin haitannut kasvustoja. Ehkä harsot auttoivat.

  Kylläpä on värien upeaa kirjoa langoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harsot ovat kyl hyviä, mullakin osa penkeistä harson alla, nuo morsingotkin on tarkoitus peittää, kunhan saan ostetuksi lisää harsoa. niin kauniita värejä luonto meille tosiaan tarjoaa:))

   Poista
 10. Ihanat langat! Tulkoon ostajat kilvan luoksesi!! Minäkin tulisin jos olisin siellä. Vaikka en tietäisi mitä ihanaa langoista voisi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tuulento, tuntuu aina niin hyvältä, jos tekemisiä arvostetaan:)) voisit vaikka virkata ihanan pehmeän pehmusteen uuteen tuoliisi.

   Poista
 11. Ihania lankoja, onko sulla jossain nettiputiikki, missä myyt? Nyt mun olisi kudottava entisiä varastoja vähemmäksi, mutta laitan korvan taa nämä ihanat langat :)

  VastaaPoista