maanantai 11. helmikuuta 2013

Tunnustuksia ropisee Värjärin pataan


Sain mieltä lämmittävän tunnustuksen uudelta blogituttavuudelta Vallattomalta mummelilta, kaunis kiitos siitä:))
Tunnustukseen kuuluu, että tunnustuksen antaja linkitetään omaan blogiin. Tunnustus tulisi jakaa viidelle uudelle blogituttavuudelle ja toivoa, että he jakavat tunnustuksen eteenpäin.

Viime viikolla liityin Tapsun Mäntylänmäki blogin lukijaksi. Blogista löytyy upeita luontokuvia hyvällä huumorilla maustettuna. Haluan antaa tunnustuksen  Tapsulle:))
2 kommenttia:

  1. Kiitosta vaan, tosin en kyllä ole oikein innostunut näistä tunnustuksista, mielestäni blogini ei ole niiden arvoinen! Lisäksi tulee jakamisen vaikeus, on niin paljon upeita blogeja etten kyllä osaa jatkaa tunnustusketjua :) ps. Pyysit kirjoittelemaan hevosestani? Valitettavasti minulla ei ole hevosta, hevoskuvani Mäntylänmäen hevosestakin oli niitä huuhaa juttujani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. monikaan ei tunnustuksista innostu, eihän niitä ole pakko blogiinsa laittaa vaikka saakin. tässä, niin kuin monessa muussakin asiassa mielestäni ajatus on tärkein, ei niinkään se toteutuspuoli;) heppa oli niin luontevasti mäntymetsän reunalla, et arvelin sen kuuluvan Mäntymäen asukkeihin myös. heppatyttö kun olen, niin hepot kiinnostaa aina kovin:)

      Poista