lauantai 9. helmikuuta 2013

Näistä iloitsen

Kiertelen & katselen -blogin Sini antoi blogilleni tunnustuksen!
Kiitän kauniimmin!
Tunnustuksen saatteena tuli ohjeet: Saadessa tunnustuksen täytyy kiittää sen antajaa ja linkittää hänen bloginsa postaukseen. Tunnustus tulee jakaa viidelle kiinnostavalle uudelle blogituttavuudelle, kertoa heille tunnustuksesta ja toivoa, että he jakavat sitä eteenpäin.

 ½vuotta olen nyt blogistaniassa vaellellut, paljon ihania blogeja on tullut vastaan reissuillani. Haluan jakaa tunnustuksen seuraaviin eritavoin mielenkiintoisiin blogeihin, joihin olen tutustunut viimeisimpänä ja joilla ei vielä ole joko tunnustusta tai paljon lukijoita:

Koivukankaan Stiinan blogi hivelee kaikkia aistejani: Puhutaan pensselillä, viitotan virkkaamalla
Ronja Ryövärintytär vie minut vanhan kaupungin kaduille ja kujille, missä on ymmärretty säästää vielä vanhaa ja kaunista rakennuskantaa: Ronjan kuvagalleria
Ceraci avaa minulle oven pienten lasten äidin arkisiin iloihin: Ceracin arkea5 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta! ; ) Jatketaan kevään odotusta. Sinun blogisi on mukavaa luettavaa. En muista, mistä tänne ensiksi eksyin, mutta olen käynyt aina välillä täällä kylässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onpa mukava kuulla Stiina:))
   ps kiva kun olet liittynyt lukijaksenikin

   Poista
 2. KIITOKSIA KOVASTI TUNNUSTUKSESTA :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiittämisestä ja nautinnollisista kävelyretkistä kotikulmillasi Ronja Ryövärintytär;)

   Poista
  2. Kiitoksia Ilona - kävelyllä käytiin tänäkin päivänä kuten yleensä aina sunnuntaisin, kuvia tosin en tällä kertaa ottanut !

   Poista