lauantai 23. helmikuuta 2013

Tee se itse-ideoita puutarhaan blogi avattu

Pivi on avannut uuden blogin Tee se itse - ideoita puutarhaan, mihin hän toivoo kirjoituksia erilaisista ideoista. Hän kirjoittaa blogin avaus kommentissaan mm näin: "Jaa ideasi tässä blogissa. Sama postaus saa hyvinkin olla myös omassa blogissasi, mutta olisi hauskaa yhteisvoimin pikku hiljaa kehittää tästä blogista maanmainio ideapankki. Jaettu ilo on kaksinkertainen tai vielä moninkertaisempi ilo! Samalla blogi innostaa omaperäiseen puutarhan hoitoon, itse omin käsin tekemällä, kierrättämällä tai tuunaamalla maailmaa pelastamaan : )
Tule mukaan ja jaa ideasi ! Laita minulle emailia osoitteeseen: pivi.gardener@pp.inet.fi, niin lisään sinulle kirjoittajan oikeudet blogiin sekä nimimerkkisi ja oman blogisi kirjoittajat-listalle. Sana on vapaa ! Toivon, että käytämme tunnisteina selvää jaottelua, joilla blogista on helppo löytää tietyt ideat sen kasvettua valtavaksi : ) (ja koska kaikkea voi sattua, niin varmistan asiassa pysymisen sillä, että minulla on oikeus poistaa mielestäni asiattomat tekstit )"
Kannattaa käydä kurkkaamassa, mitä pivi on jo saanut aikaan:))

 Idea on tosi mainio ja siksipä haluan olla mukana, vaikka puutarhanhoito ei välttämättä ole se ykkösasia elämässäni. Toisaalta,  mikäpä voisi olla sen tärkeämpää kuin puuhastelu pihamaalla;)
Niin paljon on puhuttu hevosesta viime päivinä, joten mieleeni tuli tehdä eka postaus hevosenkengistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti