tiistai 29. tammikuuta 2013

Ranskanpastilleista värit isoäidinneliöihin

Eilinen päivä kului hieman haikeinmielin pastellisävyjen maailmassa virkaten isoäidinneliöistä somisteet jo aiemmin tehtyyn olkalaukkuun. Turhaan taas kerran emo oli huolehtinut, matkalaisten reissu oli sujunut mutkattomasti, illalla skypeilykin onnistui mainiosti. Mukavaa oppia uusia asioita, ihmetellä vain täytyy aina välillä näitä nykymaailman hienouksia! Jöntte-kisu Helmin kera oli koko illan tiiviisti seuraamassa pakkaustouhuja. Helmi otti sydämenasiakseen tavaroiden vartioinnin. Vartiointivietti taisi jäädä päälle, kun viel tänäinkin piti vahtia juuri valmistunutta olkalaukkua:))
ps tämä kaunis "pariisitar" löytyy Värjärin Puodista, tiedot sivulta "Virkkuukoukulla tehtyä".

6 kommenttia:

 1. Vaikka ovat jo aikuisia, niin aina vaan heistä huolta kantaa...
  Kauniit "pariisitar" kassit, kyllä niissä kelpaa patonkeja kuljettaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän se taitaa olla ja hyvä niin! mukavaa kun pidit pikku Pariisittarestani Sirpa:))kuvassa sama olkalaukku kuvattu molemminpuolin, muusta vaatetuksesta riippuen voi sit valita paremmin sointuvan puolen näkösälle

   Poista
 2. Äidin osana on huolehtia, vaikka kuinka tietää kaiken olevan hyvin. Jöntti on päättänyt pitää myöskin huolta, ehkä vähän eri asioista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja hyvä osa se onkin, kun tarkemmin ajattelee! Jöntte oli tosiaan innokas pakkaaja, yleensä se makoilee kaikessa rauhassa, nyt piti hääriä koko ajan matkalaukkujen äärellä ja sekös hieman Helmiä harmitti;)

   Poista
 3. No niin, tottakai sitä huolehtii ja ajatukset lentää matkalaisten mukana, mutta Pariisia nyt katselevat ja skypettelevät.
  Virkkaa sinä vaikka aatellessasi heitä yksi pastelli päivässä.
  Jöntte ja Helmi varmaan hoksasivat lähtötunnelmista, että jotain outoa on tekeillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin eläimet kyl vaistoavat kaikenlaisen muutoksen tavallisuudesta! Viikoloppuna suunnittelivat menevänsä tutustumaan Pariisiin, heidän asuinpaikkansa on noin 80 km päässä Pariisista oleva Beauvaisin kaupunki. Google Earth kautta kävimme kurkkimassa katunäkymiä, kaunis vanha kaupunki näyttäisi olevan:)
   ps kiltisti tottelin neuvoasi, eilen valmistui Leidi leili, kurkkaa virkkauksia sivustolle.

   Poista