tiistai 8. tammikuuta 2013

VÄRIKOLLAASI 108 Living coral

TÄMÄN VIIKON VÄRI ON

20 kommenttia:

 1. Tämä koralli on erikoinen väri, mutta niin uskomattomia kollaaseja olette kaikki siitä luoneet, niin kuin sinunkin kollaasisi sen todistaa.
  Hauska tuo "joku" tuolla ylä-oikealla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. väriä oli todella mielenkiintoista "metsästää". helpoin oli aloitta värjäämistäni langoista, sillä kokanelli-krappiliemessä värjätyt vyyhdet ovat juuri oikean sävyisiä. yllätyksekseni myös lokakuisella kävelylenkillä kuvaamani pakkasen puremat kallionimarteet tunnustivat haettua väriä, samoin kuin tuo "joku" tuolla yläkulmassa eli sen kuvasin samalla reissulla naapurin kaivinkoneen yksityiskohtana.

   Poista
 2. Ihanan värinen kollaasi :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värisiä lankoja ja niin oikeanvärisiä ovat nuo kallionimarteet!
  Kauniin kollaasin teit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Sirpa:)) nyt väripadoista tullutkin hieman erilaisia sävyjä taas kerran

   Poista
 4. Alkemisti on luettu, mutta noin ihanan värisiä lankoja en ole kyllä nähnyt. Upea kollaasi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hieno kirja ei voi muut sanoa, tykkään myös muista Coelhon kirjoista. olen itsekkin tyytyväinen noihin väreihin. loppiaisen kääpävärjäys ei mennyt ihan nappiin, joiten illalla värjäsin joi toisen vyyhdin uudelleen.

   Poista
 5. Kaunis kollaasi, langoista tulee ihanan pehmeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos arleena, yhdistin kovaa ja pehmeää, kuollutta ja elävää tähän kollaasiin, kiva kun tykkäsit!

   Poista
 6. Yes, wonderful collage, light and color of a fantasy world, gorgeous.

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen ihan hulluna noihin lankoihin, itse en sentään värjää vielä ainakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luonnosta saa niin kauniit sävyt lankoihin ja myös huovutus villaan. kannattaa kokeilla joku kerta, aloita vaikka sipulin kuorilla värjäämisellä. varoitan kyl, et tää homma koukuttaa pahemman kerran;))

   Poista
 8. Upea kollaasi! Sinun lankasi tuli minullekin heti mieleen, kun tämän värin näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos miiwi! menin sielt mist aita matalin, väri oli aika haasteellinen. onneks olin kuvannut lokakuussa noita koneita, niiden muoto ja tuo hempeä väri oli pakko taltioida

   Poista
 9. Langat ovat kerrassan upean lämpöisen korallisia! Paljonko pitäisi värjätä, että rittäisi joka tulevaan kollasiin? Taidan jättää sinulle ne hommat. Kiva kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kaari3! aikaskin paljon jo löytyy eri sävyjä ja uusia värjään tasaiseen tahtiin, toki ny talvella vähemmän kuin kesäaikaan. onneksi mul on kuivumas viel jnkv värjättävää

   Poista
 10. Kauniin värinen kollaasi. Lankasi ovat todellakin upean värisiä. Mitähän muuta noilla luonnon aineilla voisi värjätä? Meinaan kun itseäni nuo langat ei niin kiinnosta. (Eihän miehinen mies kudo tai muuta sellaista) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnon värit sopivat kaikkien orgaanisten kuitujen värjäämiseen, viime vuosina myös Suomessa on yleistynyt hiusten värjääminen luonnon värein (hennaa toki on käytetty iki ajat, mut nyt muitakin kasvivärejä otettu käyttöön). Miehisenä miehenä tietty harrastat kalastusta, luonnon väreillä värjätty villa on erityisesti perhokalastajien mieleen. Puutöitä tekevät voivat värjätä puuta.
   ps tunnen myös "miehisiä miehiä" jotka kutovat siinä missä kourat rasvassa korjaavat niin omat kuin vieraidenkin menopelit.

   Poista