lauantai 27. heinäkuuta 2013

Junakeula vierailulla

Suomen Volkkariyhdistyksen kokoontumisajot Bug In Finn 2013 järjestetään Mikkelissä viikonloppuna. Sinne myös tämä ihana vanha Kleinbus, "junakeula", jatkaa matkaansa Helmin suoritettua lopputarkastuksen ylimpänä laaduntarkkailijana. 
Koko päivä kului auton varusteiden tarkistuksessa ja auton puunauksessa. Helmi oli innokkaasti mukana uuden aurinkosuojan koepystytyksessä kuten myös
 
 auton pesussa.
Keula kohti Mikkeliä, hyvää matkaa!
Tuskin pesunkestävä Rolling Stone-mies sentään kuuntelee Ilpo Kaikkosen
Kleinbus biisiä;)

22 kommenttia:

 1. Noissa on sitä jotain! Tyyliä, persoonallisuutta.... Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tykkään itsekkin juuri näistä "junakeuloista" kaksiosaisine ikkunoineen. tää menopeli kuuluu ystävillemme, me jäimme kotiin mitäs muuta kuin marjastamaan;)

   Poista
 2. Ihana menopeli teillä! Rolling Stonesista tuli mieleen, että Jaggerin pappakin täytti jo 70 vee! Sedät jaksaa heilua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää menopeli kuuluu ystävillemme, mukavaa sillä on heidän reissata! menopelin omistaja on kävelevä tietosanakirja mitä tulee Rollareihin, tuskin on mitään, mitä hän ei tietäisi ja omistaa valtavan levykokoelman myös. sama juttu koskee Beatles-yhtyettä, aurinkolasitkin pitää olla samaa tyyliä;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. tuollainen kelpaisi myös minulle kesäautoksi:))

   Poista
 4. Upea auto, niin kauniiksi entisöity, jotta ihan uudeksi voisi luulla;D Muotonsa ja olemuksensa tosin paljastaa iän;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joskus näitä kuulee kutsuttavan myös "hippiautoiksi". tätä kaunotarta pidetään kuin silmäterää ja sillä ajetaan vain kesäaikaan.

   Poista
 5. Nostalginen auto ja niin hyvinpidetyn näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paljon mukavia muistoja näihin autoihin kyl varmaan monella liittyy;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. minustakin, moni hankkii näitä varmaan juur siks;)

   Poista
 7. Ihanat värit! Oliko haikea jäädä matkasta?
  Näissä vanhoissa autoissa on tunnelmaa - niin kauan kuin kaikki toimii :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. väritys on makee, tuon markiisikangaskin on juur oikean värinen! ei täl kertaa, koska kohteena oli nuo kokoontumisajot ja en oikein viihdy sellaisissa tilaisuuksissa. viime kesänä sain olla pidemmän reissun kyydissä ja hauskaa oli matkanteko, Helmillekkin tilaa riitti mainiosti. ei ole viel kuulema kertaakaan tiel jättänyt, mut tokihan se on odotettavaa, et niinkin voi käydä;)

   Poista
 8. Kelpo menopeli, kaikki tarpeellinen kulkee mukana. Meillä oli pikkubussi joskus kauan sitten, jota kutsuimme toukaksi, kun rekkari oli TOU ja keula " toukkamainen". Eikä se ollut volkkari., vaikka muistuttaakin aika paljon tuollaista.

  VastaaPoista
 9. On jotenkin hempeän tuntuinen volkkari, joka taatusti huomataan liikkkuessaan. Reissuautona varmasti hyvin toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulema nää "junakeulat" ajavat yleensä ekoina kokoontumisajojen autoletkoissa, minäkin pidän tämän väreistä erityisesti. kerää katseita, mut myös jonoa taakse;)
   juur marjassa tänään muisteltiin teidän retkiautoa ja siitä sit puheet jotenkin kääntyivät traktorin hankintaan, sellainen me ihka oikeesti tartettais!

   Poista
 10. IHANA! Kelpaa körötellä ja näytellä kokoontumisajoissa. Jännä, meilläkin oli 80-luvulla vanhana ostettu ja itsetuunattu, vaaleansininen kleinbussi. Oiva monilapsisen perheen auto, jolla retkeiltiin Suomessa ja kerran Ruotsissa. Mukavia muistoja! Pitääkin etsiä jos löytyy valokuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin hauskaa, jos sattuisit löytämään kuvia vanhasta kleinbussistanne. Parillakin ystävistämme on kleinbussi, toisella köröttelemme aina erilaisiin Ursan tapahtumiin isolla porukalla, myös talvipakkasilla ja ne on todella ikimuistoisia reissuja;)

   Poista
 11. Onpas komia auto! Tuollaisilla nuoruudessa köröteltiin. Vaan tarvinnee huumoria kuskiltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta:)) upean rättimaton olette taas taiteilleet porukalla, postauksesi pikku pääskysistäkin oli upeaa luettavaa, kummasti mieli herkistyi sitä lukiessa, suurimmalle osalle Sinun ansiosta onnellinen loppu. ps mul ongelmia kommentoida blogiisi, en vaan osaa näitä hienouksia

   Poista