maanantai 29. lokakuuta 2012

Omin käsin tehtyä viikon varrelta

Oman pikkupuotini avajaiset ja monen moiset joulumyyjäiset lähestyy vinhaa vauhtia, joten aamuhetket ovat kuluneet rattoisasti käsityökorien virkkuuksissa männä viikolla. Sainpa aikaiseksi yhden ison villalankamatonkin, kauniin heleän vihreän. Taisin kaivata niin kovasti kevättä sinä aamuna kun lunta tuprusi taivaan täydeltä, että mieliteki tarttua keväisen vihreään lankaan. Kyllä kannatti, sillä lopputulos on todella kaunis. Itse laittaisin maton makuuhuoneen lattialle, niin pehmeä ja rauhoittavan värinen se on. Niin, tai voisihan sen laittaa vaik ikkunaankin. Olen jossain lehdessä nähnyt kuvan verhon virkaa tekevästä pyöreästä virkatusta matosta, ja se oli mielestäni aikaskin kivan näköinen siinä akkunassa.. Auringonvalo siilautui kauniisti matonkuvioista huoneeseen.

Kaksi Wendy frills langasta kudottua kaulahuiviakin näki päivänvalon. Langat ovat houkuttelevan värisiä ja todella hauskoja kutoa, en saa pidettyä näppejäni irti niistä. Jos kiinnostuit enempi kätteni töistä, löydät niistä lyhyet jutut sivuilta Puikoilla väsättyä, Virkattuja koreja ja  Virkkuukoukulla tehtyä.

6 kommenttia:

 1. Voi sinä ahkera! Onnea uudelle puodille! Varmasti löytyy paljon ihastuneita. Minäkin tykkään tuosta mustasta korista, jossa on helareunus. Se on jännä ja hieno.

  VastaaPoista
 2. Ei voi kuin ihastella ja vähän ihmetellä, kuinka ihminen kerkiää tehdä kaikkea noin nopsaan.
  Puodissa tulee varmasti olemaan säpinää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos nukkuu noin 4 t yössä, niin paljon jää tunteja askarrella yhtä sun toista. kunpa asiakkaat löytäisivätkin puotini, sillä asumme hiukan syrjässä kaupungin keskustasta

   Poista
 3. Ihania virkkauksia! Tuo matto varsinkin....

  VastaaPoista
 4. Ahkerat kädet saavat paljon aikaan ja hyvin kaunista tulosta on syntynyt. Toivotan onnea ja menestystä putiikillesi.
  Noihin kaulahuiveihin ihastuin tällä kertaa.

  VastaaPoista