perjantai 26. lokakuuta 2012

Suojelusenkeli matkalaisten turvanaAamun valjetessa vasta tajusin miten paljon yönaikana olikaan satanut lunta. Tyttäreni lähti töihin jo kukonlaulun aikaa ja valitettavasti autossa alla vielä kesärenkaat. Voi meitä, miten ensilumi pääseekään yllättämään aina. Lähetän suojelusenkelini kulkijoiden turvaksi.

10 kommenttia:

 1. Niin- tänään saa kyllä olla kaikki suojelusenkelit turvana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tyttäreni tuli ehjänä kotiin töistä, oli kuulema ajanut 20 km/t varovasti, paljon on uutisten mukaan peltiä rytissyt eli kaikilla ei näemmä ollut sittenkään suojelusenkeli matkassa

   Poista
 2. Vastaukset
  1. se on ihmetyksen aihe kerrassaan näillä leveysasteilla

   Poista
 3. Kiitos suojelusenkelillesi, mekin olimme kesärenkailla liikkeellä mummulia auttamassa. Varovasti ja hiljaa ajettiin. Ensi lumi ei ole yleensä meidän isäntää yllättänyt, mutta nyt kävi niin. Ja yllätys jatkuu vaan, lunta tulee koko ajan lisää ja sitä todella on paksu kerros.

  VastaaPoista
 4. hyvä kun pääsitte turvallisesti kotiin ja mummuli tuli autetuksi
  ps 15.11.2012 onkin siis torstai eikä "pikkulauantai", kuten aamulla kirjoitin

  VastaaPoista
 5. Aina se yllättää, ajattelee, että tuo ja tuokin pitäisi tehdä, mutta ei tee. Sitten se onkin lumen alla.

  VastaaPoista
 6. niinhän siinä käy, minunkin eilen kotiin tuomani betonilaatat jäivät istuskelemaan kuvauksen jälkeen puutarhapenkille ja siihen ne sit unohdin yöksi, oli aikamoinen lumikuorrutus pursotettu päälle aamuksi

  VastaaPoista
 7. Voi, voi, ihan pitää torua.
  Kyllä täälläkin katselin muuatta autoa, kun yritti sinnikkäästi tunturitietä nousta ylöspäin, mutta ei vaan päässyt. Taisi olla autossaan kesärenkaat.

  VastaaPoista
 8. niinpä taisi olla, ihan oikeasta asiasta nyt torut

  VastaaPoista