maanantai 13. toukokuuta 2013

Ensimmäistä kertaa nurmella


Tosi mukavaa päästä tallille pitkästä aikaa. Hepat ovat saaneet olla jo muutaman yön ulkona ja päässeet maistamaan vihreääkin hiukan. Ihan sydän pakahtui oman liinaharjan näkemisestä. Jotain mielenkiintoista näkyi aidan takana, joten ei sitä emäntään oikein ehtinyt keskittyä. 
Aidan taake tuli shetlanninponitamma pienen varsansa kanssa ekaa kertaa nauttimaan vihreästä ruohosta. Varsa on vain muutaman päivän  ikäinen kaunis oripoika. Koko hevoslauman oli tultava laitumelta ihmettelemään moista elävää;)
 
Varsalla oli vauhti päällä, tulipa jo muutama ilopukkikin esiteltyä katsojille. Oman emon luokse piti välillä mennä nuuhkimaan varmuuden vuoksi. Ja sitten taas vipellettiin ympäri nurmea ja esiteltiin pikku pukkeja ruunapojille!

 
Haikeinmielin jätin liinaharjani, onneksi huomenna pääsen ratsimaan:))

14 kommenttia:

  1. Voi, hyvänenaika sentään miten on komeita! Komea on pikkuinenkin! Ihania heppakuvia!! Tuntuu tuoksi ihan nenässä - talleilla on tullut käytyä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hepan tuoksu on niin ihana, heti piti itsekkin nenä työntää liinaharjan kaulaan ja nauttia sen ihanasta tuoksusta;) Unetun hepat ovat todella upeita ja mikä parasta, ne saavat laiduntaa isoissa laumoissa.

      Poista
  2. Oi, kuinka suloinen varsa! Hauskan näköistä, kun kaikki aidan takana rivissä pikkuista ihastelee.
    Komea on sinun liinaharjasi.

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikki todella ihmettelivät pikku varsan touhuja! liinaharja on just ihana, luonnekkin täys kymmppi eli sopii oikein hyvin tälläiselle tätiratsastajalle! aurinkoista viikkoa Sinulle myös Sirpa:))

      Poista
  3. Olipa hauskoja hepoja! Utelijaita. Ja varsan näkeminen kuvassakin tuo hymyn huulille. On semmoinen vaan niin söpö!
    Luin sahuri-juttusikin nyt. Minäkin sain ekaa kertaa olla mukana, kun naapurin vanha pappa alkeellisilla välineillään sahasi lautoja toiselle naapurille. Mielenkiintoinen koko systeemi. Mun osana oli sopan keitto talkooväelle. ; ).

    Sinun juttuja on mukava lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sopankeitto olisi varmaan sopinut paremmin munkin ruodolle, vieläkin selkä ja käsivarret kivistää. kiva kun löytyy mielenkiintoista luettavaa, samoin tykkään lukea sinun puuhistasi:))

      Poista
  4. Ihana hevosen lapsi! Ei ihme, että kaikki muut hepat häntä haluavat katsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsat on niin valloittavia honteloinen kinttuineen;)

      Poista
  5. Suloinen varsa, vielä niin unisilmäinen, vaikka vikkelä muuten jo onkin.
    Komea hevoskatras, huomenna sitten viiletät tukka hulmuten. Meidän molemmat tytöt ratsastivat nuorina, mutta minulta tuo kokemus puuttuu. Tai olen kai ratsastanut, mutta niin pienenä, etten yhtään muista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vieläkään ei ole myöhäistä kivuta hepan selkään! taidan ottaa ihan rauhallisesti ja nauttia metsälenkistä pitkästä aikaa.

      Poista
  6. Kivaa nähdä heppaasi. On se vaan niin kaunis. Tuo varsa tietysti vangitsee kaikkien katseet, mutta niinhän pikkusilla on tapana.
    Toivotan mukavaa ratsastusrupeamaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. rapsutukset saa sunkin puolesta, meen jo nyt aamupäivästä kunhan isäntä tulee oksasilppuri kaupoilta, liinaharjalla hieronta iltapäivällä;)

      Poista
  7. Tommonen kaunis liinaharja oli mummollassakin. Hirveen sulonen toi varsa. Iiik!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sinullakin on sitten mukavia muistoja hepoista:))

      Poista