keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Haluan jakaa tunnustukset


Kiitos Uuna näistä hienoista tunnustuksista. Ylemmän tunnustuksen mukana tuli seuraavat toimintaohjeet, jotka omavaltaisesti liitän  nyt myös alempaan tunnustukseen:

1. KIITÄ ANTAJAA.

2. VALITSE 5 BLOGIA JOILLA ON ALLE 200 LUKIJAA JA KERRO HEILLE JÄTTÄMÄLLÄ KOMMENTI HEIDÄN BLOGIINSA.

3. TOIVO ETTÄ IHMISET JOILLE ANNAT TÄMÄN TUNNUSTUKSEN JATKAVAT
ETEENPÄIN.

 Jaan tunnustuksen seuraaville blogeille, mitkä koen tällä hetkellä erityisen merkityksellisinä itsellen:

* minulle rakkaan isosiskoni aimariin blogille Kuvakirjeitä Karsikonperältä. Hän kannusti minua aloittamaan bloginpidon syyskuussa. Aimariin oma blogi on todella mielenkiintoinen ja kuvakirje Kommintanhualta ei jätä koskaan kylmäksi vaik lunta olis metri ja pakkaset paikkuisi nurkissa.

* Ainan blogille. Minulle on tullut jo tapa juon aamukahvini Ainan seurassa. Piristyn aamuisesta vierailustani ainokaisen luona, rakastan Ainan kanoja ja ihailen hänen kättensä töitä.

* Leenan blogille. Leena on rautainen luonnon väreillä värjäämisen ammattilainen. Hän ei todellakaan kätke osaamistaan, vaan on valmis aina ohjaamaan ja opastamaan, monta hyvää vinkkiä olen häneltä saanut.

* Caijsan blogille. Caijsa kuljettaa minut vuosikymmenten taa, yli merien ja mantereiden, sukupolvesta toiseen, ihastuttavien kuvasarjojen ja tarinoiden kautta.

* viimeisenä, mut ei vähäisimpänä tulee Uuna sinun oma blogisi uuna's. Blogisi on minulle ehtymätön aarrearkku, kaikkiin sen saloihin en todellakaan ole edes vielä ehtinyt tututustumaan. Blogisi on johdatellut minut aivan uusiin maailmoihin, runouden, kuvataiteen, kirjallisuuden polkuja saan kanssasi kulkea. Olet mentorini, autat kun apua tarvitsen, annat palautetta blogistani ja tekemisistäni, mikä tuntuu niin hyvältä. Sinuun voin aina luottaa Uuna, kiitos kaikesta.

8 kommenttia:

 1. Kiitos Ilona ♥ Ihan tässä liikuttuneena luen tekstiäsi ♥ Olen niin ilahtuneena seurannut, miten pienestä alusta yhtäkkiä kasvoi suuri blogi, joka kiinnostaa, vaikka ei itse lankoja käyttäisikään. Mutta kaikki tuo touhu, värjääminen ja patojen höyry on maagista seurattavaa. Olet luonut blogistasi todella upean ja monipuolisen. Onnittelut sinulle siitä.
  Kiitos huomioista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nöyrin mielin otan onnittelusi vastaan Uuna, kiitos kaikista kauniista ajatuksistasi

   Poista
 2. Voi mikä ylistys!! Kiitos tunnustuksesta. Aina on mukava saada positiivista palautetta.
  Sanon kuin Uuna tuossa edellä: Langoista en paljonkaan ymmärrä, mutta touhusi ovat niin kiehtovia, että on pakko tulla aina katsomaan ja ihastelemann niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olet lämpimästi tervetullut jatkossakin AINA

   Poista
 3. Kiitos, kiitos. Sanasi tuntuvat erityisen hyvälle.
  Itse olet kovasti puuhastellut blogisi eteen ja saanut siitä hyvin pitkälle haluamasi kaltaisen. Onnittelen.
  Olet jopa niin ahkera uusien bloggausten kirjoittaja/kuvaaja, etten meinaa ehtiä kaikkia edes lukemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toit minut todella mielenkiintoiseen ja innoittavaan maailmaan! älä huoli, tahti varmaan hiukan hiljenee taas, kun värjäyssessio on ohi. kuten tiedät, se on melkoinen souvi. tänään tuulee niin kovin, et pakko jatkaa värjäyksiä valjashuoneessa.

   Poista
 4. Kiitos tosi paljon, olen ihan immarreltu:)

  VastaaPoista