maanantai 26. marraskuuta 2018

Helmin muistolle

 
Helmi
Alppikellon Eloisa 7.5.2007- 12.6.2018
Helmin kuolemasta on jo yli viisi kuukautta.
Tyhjä on polku kulkijan edessä.
 Helmi rakasti jokiahteita. Innokasta uimaria ei kylmäkään vesi karkoittanut.
Kauniit muistot mielessämme vaellamme isännän kanssa nyt kahden

 tuttuja reittejä. 
 Vieläkin kotiin palatessa odottaa , että 
portailla odottaisi emäntäänsä uskollinen ystävä...


Ruttojuurien kukkiessa olimme viimeisiä kertoja Helmin kanssa yhdessä lenkillä jokiahteilla. Niin paljon iloa Helmi toi elämäämme, siitä olemme hyvin kiitollisia. 




10 kommenttia:

 1. <3 <3 <3 Kauniit muistot jäävät ja tyhjät tiet täytettäviksi. Otan osaa suruusi. Kauniisti kirjoitit Helmista ja teidän hetkistänne. Myös maisemat ovat pysähdyttävät. Tuolla olisi koiran hyvä temmeltää. Ja on ollut.

  Oman koirani kuolemasta on nyt kulunut puolitoista vuotta. Suru on jo helpottanut, mutta silti suru tulee voimakkaammin läsnä sykleittäin. Viime aikoina olen kaivannut koiraani erityisesti. En ole hankkinut vielä uutta eikä juuri nyt ole mahdollisuuttakaan. En ole vielä valmis.
  Niihin tyhjiin lenkkipolkuihin tottuu. Vähitellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaunis kiitos lohduttavasta viestistäsi Der Seidenspinner, oman lemmikkinsä menettänyt voi vain täysin ymmäärtää suruamme. kuten kirjoitit, surulle tulee antaa oma aikansa, uskon ettemme mekään pysty vielä kotvaan harkitsemaan eläinystävän ottamista.

   Poista
 2. Ystävä ja lemmikki, sitä oli koiranne Helmi.
  Kun rakkaan lemmikin lenkit jokiahteella päättyvät on se myös erään ajanjakson päätös.
  Suru ja kaipaus on kova, lemmikin menetys on suuri suru ja vain aika lievittää tämän tunteen ja aika myös kultaa muistot.♥
  Kiitollisuus ja muistot, ne Helmi on teille jättänyt kaikkialle sinne missä yhdessä saitte kulkea ja iloita monien päivien ja vuosien ajan.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli niin lohdullista lukea viestiäsi Molley, kiitän sinua sydämestäni. joka päivä Helmi on ajatuksissamme ja usein myös puheissamme.

   Poista
 3. Otan osaa suruusi. Lemmikki täyttää kodin niin täysvaltaisesti, että poismenon jälkeen on pitkään hyvin tyhjää ja hiljaista. Ajan kanssa suru helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lämmin kiitos Between. myös teillä oli kesällä surua rakkaan Juuso kissanne menetyksen vuoksi, joten ymmärrät niin hyvin miltä tuntuu kun koti jää vaille rakasta lemmikkiystävää.

   Poista
 4. Helmi elää teidän kaikkien muistoissa. En usko hänen niistä koskaan kuolevan.
  Siellä se Helmi tassutelee keveästi omilla jokiahteillaan.
  Toki tiedän, että pitkäaikaisesta lemmikistä luopuminen tekee kipeää, olen sen itsekin kokenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi oli kovin rakas meille, kuten Selma teille, emme heitä koskaan unohda aimarii.

   Poista
 5. Voi surku! Olen pahoillani puolestanne. Rakkaan lemmikin menetys on kova paikka. Helmillä on siellä kultaniityillä monta kivaa kaveria meiltä: Roope, Taavi ja Aku.

  VastaaPoista