sunnuntai 11. marraskuuta 2018

En voisi olla onnellisempi


Vastavihityt 22.9.2018
Vihdoinkin alkuviikosta saimme hääkuvat. Kerassaan ihania kuvia, muutama ilta on kulunut rattoisasti niitä katsellessa. Kuvaajana häissä toimi nuorten tuttu, jo heidän kihlakuvatkin ottanut, freelancekuvaaja Sami Nieminen.  
Sain napatuksi morsiamesta kuvan heidän juuri lopetettuaan hääkuvien ottamisen.
Sydämeni oli pakahtua onnesta, kun näin hänet ensimmäisen kerran valmis hääpuku yllään. Itse en ole kovinkaan taitava ompelemaan vaatteita, joten miniäni teetti aluspuvun häämekon alle luotto ompelijallaan Heinojan Jonnalla (Heinoja Design). Hääpuvun leveään helmaan kului useampi metri tylliä. 
Kesällä näin karmivaa painajaisunta siitä, että hääpuku oli alkanut purkaantumaan ja kuljin morsiamen perässä kirkon käytävää kerien lankaa. Lopulta morsiamen päästyä alttarille, hääpuku oli kokonaan purkautunut. Tämä painajaisuneni juontui siitä, kun nuoret kertoivat suunnitelleensa hääkuvien ottamista Ruissalossa. Pelkäsin sitä, että kuvauksissa puku takertuu oksiin tms ja seitin ohut lanka katkeaa...Vihkipäivänä oli kaunis ilma ja kuvaussuunnitelma toteutui, mutta onneksi ei painajaisuneni! Ennen vihkimistä miljöökuvia oli käyty ottamassa Aurajoenrannalla, Ruissalossa ja kirkon ympäristössä. 
Yhteisen taipaleen alussa.

 Yhdessä on turvallista kulkea kapeampiakin polkuja.

Mustavalkokuvat ovat kovin mieleeni.
Niissä hääpuvun pitsineulos pääsee myös erityisen kauniisti esille.
Kirkkomaalla olevan punamullalla maalatun aitan edustalla otetussa kuvassa on tavoitettu vanhan ajan hääkuvien tunnelmaa.  Pidän erityisen paljon myös tästä vakavahenkisestä kuvasta.  Tätä kuvaa katsellessani huomaan myös sen, miten iätön yksinkertainen pitsinen hääpuku onkaan. 

Yksi illan mieleenjäävimpiä hetkiä oli perinteisen häävalssin sijaan hääparin esittämä häätanssi.
Tanssin jälkeen morsian sai esitellä vielä uudemman kerran sitä,  kuinka hääpuvun leveä helma avautuu kauniisti tanssin pyörteissä!
 Nuorten hääpäivä oli ikimuistoinen. Niin oli myös tämä ½vuotta kestänyt neuleprojektini, mikä onnistui yli odotusteni. Siitä innostuneena puikot ovat kilisseet kiitettävästi koko syksyn!







24 kommenttia:

  1. Ensinnäkin Onnea kaikille asianosaisille! Voi valtavaa miten uea pitsinen hääpuku!! Oih,oih miten kaunista. Kyllä olet todella taitava. Suuritöinen,mutta joka silmukan arvoinen. Ei varmaankaan löydy toista samanlaista. Kaunis pari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Intsu:))Työ oli todella mieluinen, jokainen silmukka on rakkaudella tehty. Olen aiemmin tehnyt pari postausta neuleprojektista, niissä olen hieman kertonut hääpuvun kutomisesta enempi. Eli minulla oli käytettävissäni pelkästään kuva neulotusta hääpuvusta ei varsinaisesti neuleohjetta. Samalaiseksi en hääpukua kutonut, mitä näkemässäni kuvassa oli, koska halusimme tehdä siitä täysin miniäni toiveiden mukaisen.

      Poista
  2. Voi, onnea kaikille asianosaisille <3 Miten ihanat kuvat ja kaunis morsian ja upea hääpuku! Olet kyllä todellinen taituri. Kuvat olivat viehättäviä, Ruissalo on alati kiehtova vaihtuvine väreineen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuhannet kiitokset Sinulle Der Seidenspinner sydämellisistä onnitteluistasi:))
      Ruissalossa otetut hääkuvat ovat erityisen viehättäviä. Kuvien lisäksi siellä tehtiin myös häävideota, missä näkyy peuraperhe ylittämässä metsätietä hääparin takana. Melkoisen ihana sattuma!

      Poista
  3. Oi miten ihania hääkuvia ja kutomastasi pitsisestä hääpuvusta tuli todella upea!
    Onnea hääparille sekä heidän läheisilleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Sirpa:)) Edelleen taidan kulkea jalat ½metriä ilmassa, niin onnellinen olen

      Poista
  4. Oi miten ihanat kuvat ja niin kaunis hääpari♥ Tuo pitsipuku on kyllä upea, olet niin taitava! Kaikkea hyvää tuorelle parille ja ihanaa marraskuun jatkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Päden paja:)) nuoret ovat saaneet aloittaa yhteisen taipaleensa onnellisten tähtien alla.
      mukavaa marrasta myös Sinulle!

      Poista
  5. Onnea nuorelle parille ja heidän läheisilleen! Hääpuku on morsiamen päällä todella kaunis. Kaikkiaan puku ja sen tekijä ansaitsisi käsityön erityispalkinnon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydämelliset kiitokseni Sinulle Between! oli ilo ja kunnia saada tehdä miniälle hääpuku omin käsin. heti puvun hänen päällään nähdessäni en voinut kuvitellakkaan hänelle mitään muuta näin sopivaa morsiuspukua, ja kuinka kauniisti hän osasikaan pukuaan kantaa.

      Poista
  6. Vi miten kaunis hääpari! Voi miten upea onkaan neulomasi puku, työ oli valtava, mutta sen arvoinen ja morsian kantoi pukunsa kauniisti!!

    Onnea nuoren parin elämään, onnea teille kaikille! Upeat kuvat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta Kivipellon Saila, olen ikionnellinen kaikesta tästä hyvästä!

      Poista
  7. Suururakkasi on saanut kauniin huipennuksen. Kaunein hääpuku, mitä olen nähnyt ikinä kauniin morsiamen yllä. Tunnelmallinen hääjuhla, jossa minäkin sain olla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kotiinpäin vetäminen on sallittua rakas siskoseni, olethan sulhasen lempitäti;)

      Poista
  8. Kiitos ihanista kuvista ja paljon onnea nuorille heidän yhteisellä matkallaan. Aivan menen sanattomaksi, kun katselen neulomaasi hääpukua. Niin kaunis ja niin ajaton. Upea puku ja taitavan tekijän tekemä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sydämelliset kiitokseni Kankuritar! itsekin taidan viel välillä epäuskoisesti katsoa aikaansaannostani, koska työtä aloittaessani en ollut niinkään varma et saan sen tehtyä, koska en ollut koskaan aiemmin kutonut mitään näin ohuesta langasta.

      Poista
  9. Niin kaunis pari, kaunis neulottu hääpuku ja hienot kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kruunu Vuokko! sydämeni pakahtuu kaikista näistä kauniista viesteistä

      Poista
  10. Voin aistia tuon sinun onnen ja ilon tunteen, jossain kohtaa loppukesää mietinkin, että miten siellä teillä häävalmistelut sujuvat. Hääpuku on aivan ihana, tyylikäs, herkkä ja hienostunut. Hääpari suloinen. Hyvää syksyn jatkoa teille kaikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mukava kuulla, et olemme olleet ajatuksissasi anuliini, kiitos sydämellisestä kommentistasi:))
      hyvää syksyn jatkoa myös Sinulle ja perheellesi!

      Poista
  11. Todella upea on tämä hääpuku.♥
    Nyt sain tilaisuuden katsoa kuvia tietokoneeltani ja myös näin hääpuvun kauniin kuvion, älykännyn näyttö,vaikka onkin aika tarkka ei kuitenkaan ole tällaiseen riitävän suuri. Olen iloinen puolestasi, onnittelut työsi tuloksesta ja kaikkea hyvää ja siunausta teille koko perheelle ja varsinkin nuoren parin onnelle ja tulevaisuudelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kaunis Molley näistä kauniista ajatuksistasi ja onnen toivotuksista, sitä jokainen tarvitsee elämän varrelle!

      Poista
  12. Puku on sievä, kaunis, upea, loistava... adjektiivit loppuvat, ja tietysti hääpari todella soma. Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuhannet kiitokset Nettimartta, itseltänikin meinavat sanat välillä loppua;)

      Poista