maanantai 24. syyskuuta 2012

Vaarankylässä

...ihka oma blogini näki päivänvalon vihdoin ja viimein sisareni ansiokkaalla avustuksella. Kiitos siitä hänelle ison halauksen kera;))
Tulimme tänne Pohjolan porstuaan nauttimaan syksyn väreistä ja kauniista luonnosta. Eilen kiersimme Vattukurun luontopolun.


Mahtavat maisemat, rikkumaton hiljaisuus ja suoluonnon herkkä kauneus tekivät syvän vaikutuksen minuun. Illansuussa väliaikaisesti rakentamassani värjäyspaikassa porisi verihelttaseitikki- ja naavaliemi. Tänään värjäsin kaksi vyyhteä naavaliemessä, toiset kaksi vyyhteä krappiliemessä ja yhden vyyhden seitikkiliemessä. Huovutusta varten värjäsin pestyä tapulivillaa sekä naavalla että krapilla.

3 kommenttia:

 1. Hienoa, että blogin perustaminen onnistui omin voimin näin hyvin. Olisin auttanut mielelläni, mutta olin Helsingissä pystyttämässä näyttelyä.
  Nyt kävin laittamassa sinut Aimariin blogirullaukseen, niin kohta alkaa kommentteja ja kommnetointeja tulla. Uskon että työsi herättää kyllä kiinnostusta.

  Värjäyslientäsi ei kannata hörpätä :-)

  VastaaPoista
 2. Lisäsin sinullekin tuon blogirullauksen, jotta pääset alkuun selailussa. Aina kun löydät mieleisen sivun, voit lisätä sen osoitteen klikkaamalla noita pikkusaksia rullauksen lopussa, tai sitten menet ulkoasusivun kautta "Näissä vierailen" -sivullesi. Otsikkoa voit muuttaa jos haluat. Lisäsin myös kävijälaskurin. Ulkoasusivulta kohdasta "tilastot" näet tarkat tilastot, kuka on mistäkin käynyt. Jos sinulla on jotain kysyttävää, saat sähköpostiosoitteeni Aimariilta.

  Lisäsin rullaukseesi myös Caijsan, vaikka et vielä häntä tunne, mutta hän värjää lankoja myös. Voit seurata vähän aikaa haluatko pitää hänet rullauksessa ja sitten poistaa, jos haluat.

  (Anteeksi että nyt tein omiani täällä, mutta halusin auttaa sinua alkuun. Sain tietosi silloin Aimariilta apupyynnön yhteydessä. Kun olet päässyt hyvään alkuun, voit muuttaa salasanan, jos haluat, niin en enää pääse läpi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Uuna avustasi. Kotiuduimme vasta eilen reissusta ja koko päivä on tietty kulunut tavaroita purkaessa ja pyykkiä pestessä. Toivon pääseväni ensi viikolla todenteolla jatkamaan blogini rakentamista ja tietty myös tutustumaan sinun blogeihisi paremmin.

   Poista